Kundereferencer – Rådgivning, indretning og analyser

 

  • Syddanske Erhvervsskoler 
    Indretning af køkken samt udsalgsområde
  • Hvidovre Rådhus
    Driftsanalyse
  • Fjernvarme Fyn
    Driftsanalyse
  • Silkeborg Kommune
    Driftsanalyse
  • Københavns Lufthavn
    Indretningsforslag til køkken og serveringsområde
  • Københavns Universitet, Amager
    Udarbejdelse af egenkontrolprogram til Studentercaféer
  • Aarhus Kommune
    Driftsanalyse i fem kantiner
  • Eniig A/S
    Driftsanalyse og madspildsprojekt
  • Det Grønlandske Selvstyre, Nuuk
    Indretning af køkken, serverings- og spiseområde
  • Sydenergi A/S
    Rådgivning om driftskoncept
    Indretning af køkken og serveringsområde
  • 3F
    Driftsanalyse
  • Sønderborg Kommune
    Indretning af serverings- og spiseområde og projektledelse af ombygningsprojekt i serveringsområde
  • Welltech A/S
    Indretningsassistance i anretterkøkken
  • Salt & Peber A/S
    Driftssupport i produktionskøkken
  • By og Udvikling, København
    Indretning af køkken og serveringsområde
  • Albertslund Kommune
    Driftsanalyse
  • Nyt Hospital Nordsjælland
    Rådgivning om driftskoncept
  • Promus, Aarhus
    Kontrakttilpasning – cafékontrakt
  • UC Lillebælt
    Indretning af køkken og serveringsområde
  • Arkitektskolen i Aarhus
    Driftsanalyse
  • B&O A/S
    Analyse af fem personalekantiner
  • Prodan A/S
    Assistance ved personalerekruttering
  • NCC
    Rådgivning ved indretning af køkken og Serveringsområde
  • Aarhus Karlshamn A/S
    Driftsanalyse og koncept implementering
  • Lærerstandens Brandforsikring
    Opfølgning på kostpolitik
  • Aalborg Havn Logistik A/S
    Analyse af kantinedrift og udarbejdelse af kontrakt med ekstern cateringoperatør