- Syddanske Erhvervsskoler
Indretning af køkken samt udsalgsområde - Hvidovre Rådhus
Driftsanalyse - Fjernvarme Fyn
Driftsanalyse - Silkeborg Kommune
Driftsanalyse - Københavns Lufthavn
Indretningsforslag til køkken og serveringsområde - Københavns Universitet, Amager
Udarbejdelse af egenkontrolprogram til Studentercaféer - Aarhus Kommune
Driftsanalyse i fem kantiner - Eniig A/S
Driftsanalyse og madspildsprojekt - Det Grønlandske Selvstyre, Nuuk
Indretning af køkken, serverings- og spiseområde - Sydenergi A/S
Rådgivning om driftskoncept
Indretning af køkken og serveringsområde - 3F
Driftsanalyse - Sønderborg Kommune
Indretning af serverings- og spiseområde og projektledelse af ombygningsprojekt i serveringsområde - Welltech A/S
Indretningsassistance i anretterkøkken - Salt & Peber A/S
Driftssupport i produktionskøkken - By og Udvikling, København
Indretning af køkken og serveringsområde - Albertslund Kommune
Driftsanalyse - Nyt Hospital Nordsjælland
Rådgivning om driftskoncept - Promus, Aarhus
Kontrakttilpasning – cafékontrakt - UC Lillebælt
Indretning af køkken og serveringsområde - Arkitektskolen i Aarhus
Driftsanalyse - B&O A/S
Analyse af fem personalekantiner - Prodan A/S
Assistance ved personalerekruttering - NCC
Rådgivning ved indretning af køkken og Serveringsområde - Aarhus Karlshamn A/S
Driftsanalyse og koncept implementering - Lærerstandens Brandforsikring
Opfølgning på kostpolitik - Aalborg Havn Logistik A/S
Analyse af kantinedrift og udarbejdelse af kontrakt med ekstern cateringoperatør