Helle Knudsen


Tlf.: 40 74 25 62
Mail:
Postadresse:
Åkrogs Strandvej 49B, 
8240 Risskov

 

Jeg har været partner i Kantinemægleren siden år 2000, og jeg har dermed været med til at konceptudvikle Kantinemæglerens produkter og de løsninger, vi tilbyder vores kunder.

Jeg har en faglig baggrund svarende til professionsbachelor i humanernæring og har praktisk erfaring med køkken- og kantinedrift fra tidligere jobs.

Derudover har jeg mange års erfaring som rådgiver inden for køkken- og kantinedrift og har derfor en bred vifte af erfaring at byde ind med på området.

Jeg finder udfordringer spændende. Når jeg møder en kantine med personale i eget regi, som trænger til et løft, et udbud som kræver nye løsningsmodeller, et storkøkken der drifter irrationelt eller et køkken / en kantineindretning der kan optimeres, så tændes mit rådgivergen.

Det har min store interesse at følge trends og tendenser i markedet, og jeg ser det som en vigtig opgave at sørge for, at vores kunder ikke får et standard produkt. I stedet skal de guides og rådgives individuelt, og de skal opleve, at jeg tilfører dem professionelle løsninger krydret med det bedste fra branchen.