Hop til indhold
- Coop Danmark – Driftsanalyse samt indretning af køkken og udsalgsområde
- Jysk – Indretning af køkken og buffetområde
- Syddjurs Kommune – Driftsanalyse og konceptbeskrivelse
- Syddanske Erhvervsskoler – Indretning af køkken samt udsalgsområde
- Odense Universitetshospital – konceptudvikling cafeteria
- Hvidovre Rådhus – Driftsanalyse
- Fjernvarme Fyn – Driftsanalyse
- Silkeborg Kommune – Driftsanalyse
- Københavns Lufthavn
Indretningsforslag til køkken og serveringsområde
- Københavns Universitet, Amager
Udarbejdelse af egenkontrolprogram til Studentercaféer
- Aarhus Kommune
Driftsanalyse i fem kantiner
- Eniig A/S
Driftsanalyse og madspildsprojekt
- Det Grønlandske Selvstyre, Nuuk
Indretning af køkken, serverings- og spiseområde
- Sydenergi A/S
Rådgivning om driftskoncept
Indretning af køkken og serveringsområde
- 3F
Driftsanalyse
- Sønderborg Kommune
Indretning af serverings- og spiseområde og projektledelse af ombygningsprojekt i serveringsområde
- Welltech A/S
Indretningsassistance i anretterkøkken
- Salt & Peber A/S
Driftssupport i produktionskøkken
- By og Udvikling, København
Indretning af køkken og serveringsområde
- Albertslund Kommune
Driftsanalyse
- Nyt Hospital Nordsjælland
Rådgivning om driftskoncept
- Promus, Aarhus
Kontrakttilpasning – cafékontrakt
- UC Lillebælt
Indretning af køkken og serveringsområde
- Arkitektskolen i Aarhus
Driftsanalyse
- B&O A/S
Analyse af fem personalekantiner
- Prodan A/S
Assistance ved personalerekruttering
- NCC
Rådgivning ved indretning af køkken og Serveringsområde
- Aarhus Karlshamn A/S
Driftsanalyse og koncept implementering
- Lærerstandens Brandforsikring
Opfølgning på kostpolitik
- Aalborg Havn Logistik A/S
Analyse af kantinedrift og udarbejdelse af kontrakt med ekstern cateringoperatør
Scroll tilbage til toppen