Profil – hvem er vi?

Kantinemægleren er specialiseret i opgaver med relation til køkken og kantinedrift, og når en virksomhed vælger os som samarbejdspartner, har den vores fulde engagement – helt fra start til slut!

Vi står 100% inde for det vi laver, og vores ambition er at skabe merværdi med gode og brugbare løsninger for vores kunder, som skal opleve at samarbejdet med Kantinemægleren gør en positiv forskel.

Kantinemæglerens kerneværdier er ærlighed og godt kundesamarbejde med gensidig respekt. Derfor er vores samarbejdsrelationer baseret på åben og ærlig dialog.  Vores varemærke er individuelle løsninger, da vi ved, at alle kunder har forskellige behov og ønsker, som det er vores fornemste opgave at opfylde.

Når vi rådgiver vores kunder, bruger vi vores mangeårige brancheerfaring tilsat en god portion kreativitet og interesse for nye tendenser inden for kantineområdet – såsom madtrends, drift og indretning.

Vi tager os af de opgaver, som ikke er blandt vores kunders kernekompetencer. Det giver dem tid til at fokusere på deres primærforretning –  og vi er derfor at betragte som en periodisk variabel omkostning.

Vi driver projekterne (projektstyring) og giver den støtte og vejledning, som en given proces kræver, for at nå sikkert i mål.

Vi efterlever gældende love og regler og sikrer, at I får en juridisk korrekt løsning.

Yderlig info: